Lieve mensen, volgers en fans,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gemerkt was het even stil op mijn tijdlijn. En dat was zeker niet zonder reden. Ik ben druk bezig geweest met een professionele switch. Een switch waarin ik me nóg meer ga specialiseren. Ik ga me namelijk inzetten in de Maatschappelijke Zorg. Ik ben inmiddels met een nieuwe opleiding gestart en Zorggroep Apeldoorn heeft mij de kans geboden ter plekke het vak eigen te maken. En daar ben ik echt ontzettend blij mee 🙂 Ik werk inmiddels op locatie ‘De Viermaster’ in Apeldoorn. Een woonunit voor cliënten met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en ik voel me al helemaal thuis.

 

Maak ik deze stap zomaar? 
Nee, deze switch maak ik zeker niet van de een op de andere dag.;-) De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier vrijwilligerswerk gedaan bij Dimence en Vriendendiensten. Ik ben creatief bezig geweest met diverse doelgroepen. Ik vind het geweldig mensen een fantastische dag te bezorgen en ze met een glimlach te laten vertrekken. Bovendien vind ik het super om mensen kleine stapjes verder te brengen. Een vakgebied waarvan ik ontzettend veel energie krijg.

 

Betekent dat dat ik stop met mijn eigen onderneming?Nee, maar het staat wel op een lager pitje. De komende periode zal ik om deze reden online ook niet meer zichtbaar zijn. Wil je toch heel graag starten? Er is veel bespreekbaar, maar eerlijk is eerlijk: vol is vol. 😉

 

Graag deel ik tot slot een bewustwording die alleen cliënten met een Niet Aangeboren Hersenletsel je kunnen laten ervaren: ‘Houd en geniet van ieder moment in het leven. Je hebt er tenslotte maar één.’

 

Warme groet, Ilse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IlseSchoemaker.nl eet koekies

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.

Privacy policy | Sluit banner
Instellingen