Je kunt en durft echt veel meer dan je denkt. Als je op zo’n punt staat doemen er vaak heel veel vragen op in je gedachten. Allemaal vragen die jou tegenhouden om het toch maar niet te doen…

Maar stel je eens voor…. 

dat je eens een keer niet naar dat stemmetje luistert, maar je voor jezelf uit gaat zoeken wat de reden is wat jou iedere keer tegenhoudt?

Vaak is het terug te brengen naar een situatie die je in het verleden hebt meegemaakt en die in een andere vorm iedere keer weer de kop opsteekt. De nieuwe situatie is vaak lang niet zo heftig als de eerste keer, maar jouw lichaam zorgt er wel voor dat je een waarschuwing krijgt. Op dat moment bevries je of er doemen allerlei vragen naar boven die de meest akelige uitkomsten kunnen brengen.

EN DAN?

Zodra jij weet waar dit gevoel bij jou vandaan komt dan kun je dit ook relateren aan de nieuwe situatie en dan kun je jezelf ook veel gemakkelijker over deze drempel heen helpen. Wat is uiteindelijk het ergste wat er kan gebeuren? En als dat meevalt, wat is dan nog de reden om het niet te doen. 😉

Kortom ga ervoor en neem die stap!

Wil je graag weten hoe je dat doet? Lees dan verder op mijn blog ‘Wacht niet langer, ga ervoor!’ en ‘Leer omdenken’

Je kunt natuurlijk ook direct de cursus volgen ‘Ik leer omdenken’. Dan help ik je direct.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust. 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IlseSchoemaker.nl eet koekies

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.

Privacy policy | Sluit banner
Instellingen