COACHING EN ONDERSTEUNING

groei op jouw eigen tempo

leer jezelf kennen en kom in actie!

creer jouw anker en zet jezelf voorop!

jouw batterij is weer vol energie!

Herken je dat?

 • Je start de dag al met een achterstand. Je staat te laat op en je rent door het huis om op tijd te vertrekken.
 • Je bent de hele dag moe. Het kost je veel energie de dag door te komen.
 • Je wordt geleefd. Je doet de dingen waar je niet echt blij en gelukkig van wordt. En de gewenste resultaten blijven uit.
 • Je hebt al vanalles geprobeerd, maar het is je nog steeds niet echt gelukt.
 • Je hebt helaas geen tijd voor familie, vrienden en kennissen. Laat staan je eigen gezin.
 • Je loopt leeg en je zakt na een uitputtende dag uitgeblust op de bank.
 • Je denkt: 'Eindelijk wat tijd voor mezelf!' Je eet iets kleins, je gaat sporten of je kijkt uitgebreid een film. Je ligt laat op bed.
 • Je zou zo graag jouw kwaliteit van leven willen verbeteren en hiervoor een goede balans willen vinden, maar kan dat?

kan dat anders?
ja het kan zeker anders!

Wat zou jij doen als jij wist dat jij, als ondernemer, jouw omstandigheden en jouw bedrijf eenvoudig zou kunnen veranderen, jij jouw balans kunt vinden en jou niets meer zou belemmeren, zowel persoonlijk als professioneel?

Wat is het jou dan waard om weer met een glimlach wakker te worden, jouw bed uit te springen, van jouw omgeving te genieten en tegelijkertijd ook nog een bedrijf te runnen waar je misschien al wel jaren van droomt?

Hoe zou jouw dag eruit zien als jij er de rust in zou kunnen brengen, zodat jij iedere dag voldaan de dag afsluit en jij optimaal van de avond geniet samen met je partner, je gezin, je familie of je vrienden. Nooit meer uitgeblust op de bank. Hoe voelt dat?

hoe doe je dat?

Volg de training en ervaar:

in jouw persoonlijke ontwikkeling

 • Hoe jij de rust brengt in jouw dag
 • Hoe jij de dingen doet die jijzelf leuk en belangrijk vind
 • Hoe jij jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelt
 • Hoe jij jouw plannen smeedt voor de toekomst
 • Hoe jij stappen zet om jouw doel ook daadwerkelijk te behalen
 • Hoe jij weer sprankelt van de energie

eN WEET: JE DOET HET NIET ALLEEN

IK COACH, TRAIN EN ONDERSTEUN JOU DAARBIJ!

in Jouw professionele ontwikkeling

 • Hoe jij concrete doelen stelt voor jouw onderneming
 • Hoe jij weet welke doelen jij wil realiseren en hoe je dat wil gaan doen. Jij bepaalt jouw exacte niche en specialiteit je zet deze vervolgens ook uit. 
 • Hoe jij niet alleen jouw product en doelgroep, maar ook jouw concurrentie, historie en markt leert kennen als geen ander, zodat jij jouw bedrijf kan ontwikkelen. 
 • Hoe jij jouw strategiëen weet te leggen en jij de basis legt voor jouw succes. En je hier vervolgens ook op weet te sturen!
 • Jij behaalt jouw doel enjij weer sprankelt van de energie!

Stel je voor dat...

 • Jij jouw balans weer terug vind in jouw persoonlijke leven en in jouw bedrijf.
 • Jij weer optimaal kan genieten van de kleine dingen.
 • Jij er weer kunt zijn voor jouw relatie, gezin, familie en vrienden?
 • Jij de dingen doet waar jij blij van wordt, zowel persoonlijk als professioneel.
 • Jij sprankelt van de energie, ook aan het einde van dag.
 • Jij het niet alleen hoeft doen. Je altijd een coach naast je hebt staan die jou feedback geeft als jij het daadwerkelijk nodig hebt.

Wat anderen vertellen over...

Soms zit je even met je handen in het haar. Je weet niet meer goed welke kant je op moet. En dan geeft het even sparren met Ilse niet alleen veel duidelijkheid en overzicht, maar ook vertrouwen. Het is echt ideaal om een mentor of te hebben of met iemand te praten.​
Sam
Wij stonden met ons bedrijf op een kruispunt. Waar gaan we heen? Hoe zetten we onze toekomst gegarandeerd veilig?

TIjdens dit traject kwamen er nog meer vraagstukken boven drijven. Ilse heeft deze grondig aangepakt. Iets dat wij al jaren hebben geprobeerd is nu eindelijk gelukt.
Saskia

Wat zijn de grootste voordelen voor jou?

 • Je ervaart balans en rust in jouw leven, omdat jij jouw agenda weet te beheren en te beheersen.
 • Je verspilt geen tijd meer, omdat je doelgericht verder werkt
 • Je bespaart jezelf bakken met frustratie en uitstelgedrag, omdat ik jouw over de drempel help. Jij legt jouw basis voor succes persoonlijk en professioneel.
 • Je bent zeker, omdat jouw model werkt. Je hebt een kant en klare business uitgewerkt. Je straalt vol zelfvertrouwen.
 • Je wordt gezien als een expert in jouw vakgebied.
 • Je bruist van de energie en je bent jouw concurrenten voor.

Overzicht training

persoonlijke ontwikkeling

0-meting

De coaching start met de bepaling van het 0 punt. Hoe sta jij nu in het leven. En wat zijn de belangrijkste punten waar je direct aandacht aan wil besteden.

geen grenzen

Je stapt buiten je comfortzone. Je gaat voor jezelf bedenken wat je heel graag zou willen. Waar word je blij van? Wat wil je graag bereiken? Waar wil je naar toe groeien?

circle of life

We maken een tussenstap door te ervaren wat deze stap voor jou zou betekenen? En je scherpt deze naar wens aan, zodat jouw doel nog mooier en toereikender wordt.

aan de slag

En dat is het tijd om te werken aan jouw dromen. Welk onderwerp heeft de meeste aandacht nodig. Of welk onderwerp is het snelst te realiseren? Je werkt ieder onderwerp apart af. Dan behaal jij jouw doel!

Je voelt je fitter

Je kiest tussen de onderwerpen: relatie/gezin, vriendschappen, carriëre, financiën of tijd voor jezelf. Jouw gezondheid speelt hierin automatisch een rol. Tijdens deze ontwikkeling voel je je steeds fitter en energieker.

individuele coaching

Om jouw doel te behalen coach, train en ondersteun ik jou tussentijds en op vaste momenten, zodat jij over iedere drempel kan stappen en jouw doelen ook daadwerkelijk gaat behalen!

professionele ontwikkeling

product ontwikkeling

Je verdiept je in jouw eigen producten en diensten. Je bekijkt de historie, het heden en je legt je eerste verbinding naar de toekomst.

concurrentie

Je verdiept je in jouw concurrenten. Wie zijn dat? Wat leveren ze. Je kijkt naar het verleden, het heden en je bekijkt welke elementen je ook mee zou kunnen nemen in jouw eigen bedrijf.

missie, visie en doelstelling

Je kijkt met andere ogen naar jouw eigen bedrijf, Naar de historie, naar het heden en waar je naar toe zou willen groeien.

toekomst

Hoe ziet de toekomst van jouw bedrijf eruit? Ja stapt uit je comfortzone. Wat wil jij graag bereiken? Waar wil jij naar toe groeien? En hoe ga je dat bereiken?

doelgroep

Wie is jouw doelgroep? Wie past erbij jouw nieuwe doel? Wat doen ze? Waar kun je ze bereiken? Hoe kun je hen het beste aanspreken? Je kent straks jouw doelgroep!

prijs

Hoe bepaal jij de prijs? Waar moet je rekening mee houden? Jij bepaalt de prijs voor jouw product of dienst.

maak jouw marketingplan

Je koppelt jouw producten/diensten aan jouw doelgroep(en). Je verdiept je in de communicatiemiddelen en jij maakt jouw plan compleet.

je stapt over tot actie!

Je koppelt de juiste communicatiemiddelen aan jouw product/dienst en doelgroep. Je maakt jouw briefing per expert, je stelt jouw prioriteiten en jij gaat jouw resultaten behalen!

individuele coaching

Om jouw doelen te behalen coach, train en ondersteun ik jou tussentijds en op vaste momenten, zodat jij over iedere drempel kan stappen en jouw doelen ook daadwerkelijk gaat behalen!

succes begint bij jezelf!

Ilse Schoemaker

Begeleiding waarmee je verder komt

waarom een online training?

Het gemak dient de mens. Je kunt aan de slag wanneer jij dat wilt. Of het nu overdag, in de avond of in de nacht is, jij kunt altijd verder. Op ieder moment van de dag en in het tempo dat jij prettig vindt.

Jij ontvangt 1-op-1 coaching. Waarom?

Jouw toekomstperspectief is maatwerk. Dat betreft ook specifieke vragen, doelgerichte coaching, begeleiding en ondersteuning op de momenten dat het jou uitkomt. Je kunt me eenvoudig bereiken per mail, maar ook per telefoon of per skype. Uiteraard is 1-op-1 coaching op locatie ook mogelijk.

Waarom werken in kleinere stappen?

Door te blijven leren, te implementeren en toe te passen verander je langzaam aan je oude gewoonte in een nieuwe gewoonte. Systematisch en stap voor stap leid ik jou naar de plaats waar jij wil zijn. Geen overdosis aan informatie, maar een doelgericht, gestructueerd plan. 

waarom geen tijdsdruk?

Tijd en daarbij ook rust is een belangrijke factor om jouw doel te behalen. Op deze training zit daarom geen tijdsdruk. Jij neemt volledig de tijd die jij nodig hebt om jouw resultaten te halen.

Waarom is de training voorzien van video's?

De training wordt ondersteund met video’s, zodat jij op jouw geschikte tijdstip alle stappen rustig kunt bekijken, beluisteren, terug kunt spoelen en terug kunt lezen. De beelden spreken voor zich. Alle stappen worden uitgelegd en daarnaast volledig ondersteunt met een werkblad, zodat jij direct jouw basis voor de toekomst kunt leggen.

“de online training bracht mij op de juiste weg. De coaching en begeleiding van ilse zorgden ervoor dat ik het niet alleen HOEFDE te doen. zij hielp mij iedere stap te zetten.”

Sandra

vind jouw energie terug

realiseer jouw BALANS EN GROEI PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL!

Je doet het niet alleen, ik sta altijd standby

Alle voordelen op een rijtje:

 • Je ervaart balans en rust in jouw leven, omdat jij jouw agenda weet te beheren en te beheersen. Je staat persoonlijk en professioneel in evenwicht. En je weet jezelf ook in evenwicht te houden. Ook in jouw bedrijf!
 • Je verspilt geen tijd meer, omdat jij jezelf doelgericht verder ontplooit.
 • Je bespaart jezelf bakken met frustratie en uitstelgedrag, omdat ik jou over iedere drempel help. Jij legt jouw basis voor succes persoonlijk en professioneel.
 • Je bent zeker, omdat jouw model werkt. Je hebt een kant en klare business uitgewerkt. Je straalt vol zelfvertrouwen.
 • Je wordt gezien als een expert in jouw vakgebied
 • Je bruist van de energie, je behaalt jouw doel en je bent jouw concurrenten voor.!

VIND JOUW ENERGIE WEER TERUG

realiseer jouw BALANS EN GROEI PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL!

coaching & begeleiding

PERSOONLIJKE en PROFESSIONELE ontwikkeling​
125
exclusief btw
per uur
 • Je brengt rust in jouw agenda. Je weet optimaal te genieten van jouw omgeving.Je doet leuke dingen. Je bent er voor jouw gezin, jouw familie, jouw vrienden. Je doet de dingen die je altijd al wilde doen. Je stroomt weer van de energie.
 • Je zet jezelf aan het roer. Je weet wat je wil bereiken persoonlijk en professioneel.. Je gaat jouw concrete doelen stellen en realiseren voor jouw levenskwaliteit en jouw onderneming.
 • Je weet jouw exacte niche en specialiteit te bepalen en uit te zetten. Je kent jouw product, concurrent, jouw bedrijf, jouw doelgroep en jouw markt als de beste.​
 • Je weet jouw strategieën te leggen. Je legt een nieuwe gefundeerde basis voor jouw onderneming, je weet je hierop aan te passen en hierop te sturen. Je blijft jouw concurrenten voor.
 • Je ontvangt 1-op-1 coaching per skype, per telefoon of op afspraak op locatie. De coaching wordt ondersteund met een ONLINE trainng en digitale werkbladen.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Heb je vragen of speciale verzoeken?

vip TRAINING

PERSOONLIJKE en PROFESSIONELE ontwikkeling
2990
exclusief btw
per jaar
 • Je brengt rust in jouw agenda. Je weet optimaal te genieten van jouw omgeving.Je doet leuke dingen. Je bent er voor jouw gezin, jouw familie, jouw vrienden. Je doet de dingen die je altijd al wilde doen. Je stroomt weer van de energie.
 • Je zet jezelf aan het roer. Je weet wat je wil bereiken persoonlijk en professioneel.. Je gaat jouw concrete doelen stellen en realiseren voor jouw levenskwaliteit en jouw onderneming.
 • Je weet jouw exacte niche en specialiteit te bepalen en uit te zetten. Je kent jouw product, concurrent, jouw bedrijf, jouw doelgroep en jouw markt als de beste.​
 • Je weet jouw strategieën te leggen. Je legt een nieuwe gefundeerde basis voor jouw onderneming, je weet je hierop aan te passen en hierop te sturen. Je blijft jouw concurrenten voor.
 • Je ontvangt onbeperkt
  1-op-1 coaching ONLINE (per skype of telefoon) of op afspraak op locatie

  De coaching wordt ondersteund met een ONLINE trainng en digitale werkbladen.
 • JE WORDT HET HELE JAAR DOOR INTENSIEF BEGELEID OOK ALS DE TRAINING AL VOORBIJ IS.exclusief

Deze coaching en begeleiding kan geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

Exclusieve bonussen

Gratis training 'ontdek jezelf!'

Vind je waarden, kwaliteiten, leg de verbinding, groei en ontdek!

 • Je weet waarvoor je staat!
 • Je kent jouw kernkwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën.
 • Je ontdekt je eigen persoonlijk profiel.
 • Je ziet de verbindingen en je GROEIT!

Gratis tips 'focus'

Ga op zoek en focus op wat voor jou belangrijk is.

WAAR GA IK ME DAN OP FOCUSSEN…..

 • Je persoonlijke en professionele leven neem je onder de loep!
 • Je bedenkt voor jezelf wat jij belangrijk vindt in jouw leven.
 • Je bedenkt voor jezelf waar jij jouw aandacht aan willen besteden.
 • Je weet wat jij wil realiseren en je start direct!

leer omdenken

Omdenken is denken in mogelijkheden. Het is een manier van denken waarbij je je negatieve gedachte omzet naar een positieve mindset.

 • Je transformeert je problemen in mogelijkheden
 • Je versterkt je gedachte
 • Je maakt van jouw positieve gedachte wilskracht
 • Je weet jouw negatieve gedachte om te zetten in een positieve

heb je vragen of speciale verzoeken?

Neem gerust contact met mij op. Je bent van harte welkom.

Veelgestelde vragen

Vind jouw energie weer terug? Start met de training en ik maak een afspraak met jou om persoonlijk kennis met je te maken. Je bent van harte welkom!

De training start met een 1-op-1 training over het aanpassen van jouw agenda, zodat jij wel tijd krijgt om vol aandacht te kunnen starten aan deze training. Groeien heeft namelijk rust en tijd nodig. En het is daarom ook heel belangrijk dat je deze tijd zowel persoonlijk als professioneel neemt. 😉

Na het volgen van deze training weet jij wat je wil en weet je ook wat er nodig is om jouw doel te behalen. Mochten er hele specifieke vragen komen waarvoor meer tijd noodzakelijk is dan zal dit van tevoren worden aangegeven.

Ben je daarna klaar?

Na de training weet jij wel wat je moet doen en hoe je dat moet doen. Natuurlijk kom je onderweg weer onverwachte dingen tegen, maar jij weet je hier nu wel direct op in te springen. Is er dan nog hulp nodig? In principe niet. Mocht er meer hulp nodig zijn dan sta ik natuurlijk altijd voor je klaar. 😉

De training duurt ca. 4 tot 6 maanden. Dan ben jij ook over alle drempels gestapt en dan heb jij alle stappen gezet. Jij voelt je weer energiek, je doet de dingen die je leuk vindt en je kijkt weer optimistisch de wereld in zowel persoonlijk als professioneel.  

Ja, na iedere module en voor iedere nieuwe afspraak krijg je huiswerk. Alleen dan maak jij je de nieuwe gewoonte eigen.

De reden is dat de taak een veel omvattend vraagstuk is, waarbij je soms dingen moet opzoeken, terugzoeken of na moet denken. Het beste werkt het om dit in alle rust te doen. Je wordt niet afgeleid en je ziet direct waar jouw mogelijkheden liggen. Heb je vragen? Dan kun je altijd bij mij terecht. Je staat er nooit alleen voor.

Het tempo is afhankelijk per persoon. Het is wel belangrijk dat je hier echt aandacht aan besteedt, omdat je hier uiteindelijk ook de vruchten van gaat plukken. Zonder voorbereiding, geen resultaat. Tip: plan je voorbereidingstijd achter elkaar. Dan zit je lekker in je flow, werk je sneller de opdrachten af en zie je veel beter en sneller je eigen strategieën liggen die jou verder zullen helpen naar jouw uiteindelijke doel. Tijdsindicatie:  4 tot 8 uur voorbereidingstijd per bijeenkomst.

Ja, graag ontvang ik jouw huiswerk uiterlijk 2 dagen voor onze gemaakte afspraak. Waarom? Dan kan ik mij alvast verdiepen in jouw case en eventuele handreikingen van tevoren of tijdens de coachingssessie aan jou aanbieden.

Jazeker, tijdens de training kun je naast de vaste afspraken die we maken altijd persoonlijk vragen stellen over de inhoud van de training. Ik help jou graag over een eventuele drempel heen.

Nee, je hoeft geen expertise in huis te hebben. Je wordt volledig begeleid en uiteraard wordt de kennis volledig gedeeld.

Absoluut, jouw plan blijft jouw plan. Het is tenslotte jouw bedrijf. Jij moet het doen. 😉

Stel ze me gerust. Je kunt me bereiken op email: info@ilseschoemaker.nl of bel of app me op: 06-23790304

IlseSchoemaker.nl eet koekies

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.

Privacy policy | Sluit banner
Instellingen