vind jouw energie terug en groei!

JE DOET HET NIET ALLEEN!
ik train, coach en ondersteun jou daarbij!

PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE GROEI

herken je dit?

De dag is te kort. Je wordt geleefd, je draait overuren, je vrienden, familie en misschien je gezin zie je amper of nooit meer. De resultaten vallen tegen of blijven uit. 

Je denkt wel eens: ‘Waar doe ik dit eigenlijk voor? Het wordt hoog tijd om eens over de toekomst na te denken! Hoe pak ik dit slim aan? 

HERKENBAAR?

" succes begint bij jezelf!"

Ilse Schoemaker

start direct goed! DOE DE CHALLENGE 'FOCUS' KOSTENLOOS
EN BEHEERS JOUW AGENDA

Even inzoomen....

Ga op zoek en focus op wat voor jou belangrijk is.

WAAR GA IK ME DAN OP FOCUSSEN…..

 

 • Je persoonlijke en professionele leven neem je onder de loep!
 • Je bedenkt voor jezelf wat jij belangrijk vindt in jouw leven.
 • Je bedenkt voor jezelf waar jij jouw aandacht aan willen besteden.
 • Je weet wat jij wil realiseren en je start direct!

Wat anderen vertellen over...

Soms zit je even met je handen in het haar. Je weet niet meer goed welke kant je op moet. En dan geeft het even sparren met Ilse niet alleen veel duidelijkheid en overzicht, maar ook vertrouwen. Het is echt ideaal om een mentor of te hebben of met iemand te praten.
Sam
Wij stonden met ons bedrijf op een kruispunt. Waar gaan we heen? Hoe zetten we onze toekomst gegarandeerd veilig?

TIjdens dit traject kwamen er nog meer vraagstukken boven drijven. Ilse heeft deze grondig aangepakt. Iets dat wij al jaren hebben geprobeerd is nu ook eindelijk gelukt.
Saskia


Ilse schoemaker
Gecertificeerd Coach

wie ben ik?

Ik ben Ilse Schoemaker, trainer, gecertificeerd coach in verandermanagement, waarbij jouw mindset positief wordt omgezet in een nieuwe en jij weer gaat stromen van de energie, persoonlijk en professioneel. 

En niet alleen jij gaat weer sprankelen van de energie. Dit merken ook jouw werknemers en jouw directe omgeving. Gaaf toch!

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige met betrekking tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wil jij daar meer over weten? Lees dan hieronder verder.

Leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik vertel je graag meer zodat je meer weet over mijn visie en wat ik voor je kan betekenen.

FAMILIEBEDRIJVEN

Familiebedrijven zijn altijd een rode draad in mijn leven geweest. Ik ben in een ondernemersgezin opgegroeid en ik heb ook altijd (onbewust) bij familiebedrijven gewerkt. 

ZORG

Naast familiebedrijven ligt mijn hart ook in de zorg. Met veel plezier zet ik me nog steeds in om cliënten binnen de GGZ weer kleine stapjes verder in de maatschappij te laten zetten. Met de juiste ondersteuning, begeleiding, positieve feedback en een gezonde dosis geduld worden stappen ook daadwerkelijk vooruit gezet. En dat is ook iets wat ik ook volledig herken in mijzelf (lees ook: Wie ben ik)

WAT HEBBEN FAMILIEBEDRIJVEN EN ZORGINSTELLINGEN GEMEEN

Dat is misschien wel veel meer dan jij zou verwachten. 😉 

 • De betrokkenheid bij familiebedrijven en zorginstellingen is hoog te noemen. 
 • De complexiteit binnen een familiebedrijf en een zorginstelling is over algemeen ingewikkeld.
 • Verandertrajecten binnen familiebedrijven en zorginstellingen zijn daarom over het algemeen ook expertisetrajecten te noemen. 
MIJN EXPERTISE
 

Mijn expertise zit erin om iedere verandering binnen ieder familiebedrijf of zorginstelling tot een succes af te ronden. Hierin heb ik veel ervaring in het verbinden van je team aan je eigen doelstellingen en zet ik de mensen daadwerkelijk weer terug in hun eigen kracht. Samen met jou en jouw team zorg ik voor een nieuwe mindset en een nieuw resultaat

WAAR LIGT MIJN ERVARING?

In de afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt voor diverse merken en branches. Ik heb gewerkt voor bijvoorbeeld het hoofdkussenmerk Silvana en Silvana Support, maar ook voor het wasmiddel Klok. Daarnaast heb ik private labels in de markt gezet en heb ik vele kleinere bedrijven geholpen hun product of dienst te vermarktenMijn expertise ligt in business-to-business, maar zeker ook in de business-to-consumer. Bovendien heb ik veel ervaring in het verbinden van je team aan je eigen doelstellingen en zet ik de mensen daadwerkelijk weer terug in hun eigen kracht. 

Met andere woorden: ik weet als geen ander de energie weer te laten stromen door jou, jouw team en jouw bedrijf. En als deze koppelingen allemaal zijn gelegd haal jij winst uit jouw onderneming en ga jij zelf persoonlijk en zeker ook professioneel groeien. 

DAARNAAST BEN IK OOK ERVARINGSDESKUNDIGE. HOEZO?

Ik heb ook in jouw schoenen gestaan. Ik heb dezelfde schoenen aan gehad die jij nu ook aan hebt. Ik wilde ook de stappen zetten die jij nu ook wil gaan zetten, zowel persoonlijk als professioneel. Dus waarom zou jij het wiel opnieuw uit willen vinden, als deze al lang bestaat?

GECERTIFICEERD COACH

Om jou persoonlijk en professioneel goed te kunnen coachen ben ik Geregistreerd Coach bij St!r (onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders en coaches), Geregistreerd Coach bij NOBCO (Nederlandse orde voor beroepscoaches) en ben ik aangesloten bij de EMCC NL (European Mentoring & Coaching Council Nederland).

Ik ben er voor jou!

Ik ben expert op het gebied van: 

 • Verandertrajecten binnen familiebedrijven en in de zorg.
 • (Strategische) snelle verbindingen leggen
 • Persoonlijke Ontwikkeling
 • Marketing & Sales
 • Business-to-Business
 • Business-to-Consumer

wat is mijn missie?

Mijn missie is dat wij samen de weg gaan vinden die jou doet sprankelen van de energie.

hoe krijg jij jouw energie terug?

Wij mixen de ingrediënten en elementen die thuis horen in jouw toekomstperspectief tot een fantastisch recept. 

 • RUST, omdat rust ervoor zorgt dat je weer kunt nadenken en nieuwe stappen kunt zetten. 
 • PLEZIER mag niet ontbreken, omdat je groeit door de dingen te doen waar jezelf blij en enthousiast van wordt. 
 • JOUW TOEKOMSTPERSPECTIEF is een belangrijk onderdeel in het groeiproces, omdat de kracht van jouzelf in jou zit! 
 • NIEUWE MINDSET zodat jouw persoonlijk en professionele succes draait op een goede en gezonde balans tussen werk en privé. 
 • WE COMBINEREN KENNIS, omdat jouw eigen kennis in combinatie met mijn expertise de beste resultaten oplevert!
 • JE ONTVANGT TRAINING, COACHING EN ONDERSTEUNING, omdat jij met mijn hulp iedere stap zet die uiteindelijk nodig is om jou doel te bereiken. 

EN DIT RECEPT BRENGT JOUW ENERGIE WEER TERUG!

Dit is een leuke vraag die mij regelmatig wordt gesteld. Met mijn 20 jaar ervaring in de Marketing en Sales had ik jou graag verteld dat ik jouw marketing- en communicatieplannen zal schrijven en ik jou oogverblindende resultaten zal garanderen.

Ik weet ook zeker dat jij ontzettend enthousiast over de geschreven plannen zou zijn, maar ik weet ook dat jij niet de beste resultaten gaat realiseren. 

‘HET BESTE RESULTAAT BEHAAL JIJ ALS JIJ JOUW PLAN ZELF SCHRIJFT.’

WAAROM?
Het wordt jouw plan, jouw plan gaat leven, jij staat achter het plan, jij zet alle stappen die nodig zijn om jouw resultaat te bereiken. En daardoor zal jouw plan ook slagen! Dit zou ik met mijn plan nooit kunnen realiseren, hoe buitengewoon deze ook zou zijn. Nu hoor ik jou al denken: leuk idee, maar daar heb ik toch helemaal geen tijd voor. Bovendien heb ik daar niet voldoende expertise voor in huis.

TRAINING
Om jouw plannen, zowel persoonlijk als professioneel ook daadwerkelijk te realiseren heb ik een training ontwikkeld. Hierin realiseer jij stap voor stap jouw plannen en zul jij zien dat jij groeit. Bovendien leg jij de basis waarop je ook in de toekomst weer terug kunt vallen, want een bedrijf is tenslotte altijd in beweging. 

INDIVIDUELE BEGELEIDING
En dat doe je niet alleen. Als trainer, begeleider en coach sta ik naast jou. Ik ondersteun jou in dit volledige proces en ik zorg ervoor dat jij jouw resultaat gaat behalen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat commercieel succes ontstaat uit een natuurlijk proces met wederzijds vertrouwen. Samen bouwen we bruggen en brengen wij verkopen naar ongekende hoogtes. 

BEN JE AL AARDIG OP WEG?
Maar denk jij: ‘Ik ben al aardig op weg. Ik heb niet meer de volledige training nodig? Zoek je alleen een sparringpartner of een teamcoach om de boel weer op de rit te zetten? Ook dan kun je ook bij mij terecht. 

Heb je vragen of speciale verzoeken. Neem gerust contact met mij op. Je bent van harte welkom.

PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE GROEI

OF START slim!

coaching & begeleiding

OFFLINE BEGELEIDING
 • Met COACHING & BEGE;LEIDING start je met jouw persoonlijke en professionele coaching bij jou thuis of op kantoor Dit kan worden ondersteund worden met een online training.

START SLIM PAKKET

ONLINE BEGELEIDING
 • Met het START GROEI pakket start je direct met de TRAINING en begin je met het onderwerp dat jij het snelste en het gemakkelijkste aan kan passen.​
slimme keuze

IlseSchoemaker.nl eet koekies

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.

Privacy policy | Sluit banner
Instellingen