start groei pakket

groei op jouw eigen tempo, bepaal zelf de prijs!

leer jezelf kennen en kom in actie!

creer jouw anker en zet jezelf voorop!

jouw batterij is weer vol energie!

Herken je dat?

 • Je start de dag al met een achterstand. Je staat te laat op en je rent door het huis om op tijd te vertrekken.
 • Je bent de hele dag moe. Het kost je veel energie de dag door te komen.
 • Je wordt geleefd. Je doet de dingen waar je niet echt blij en gelukkig van wordt.
 • Je hebt al vanalles geprobeerd, maar het is je nog steeds niet echt gelukt.
 • Je bent te moe om positieve energie te geven aan jouw familie, vrienden en kennissen. Laat staan je eigen gezin.
 • Je loopt leeg en je zakt na een uitputtende dag uitgeblust op de bank.
 • Je denkt: 'Eindelijk wat tijd voor mezelf!' Je eet iets kleins, je gaat sporten of je kijkt uitgebreid een film. Je ligt laat op bed.
 • Je zou zo graag jouw kwaliteit van leven willen verbeteren en hiervoor een goede balans willen vinden, maar kan dat?

kan dat anders? ja het kan zeker anders!

Wat zou jij doen als jij wist dat jij jouw omstandigheden eenvoudig zou kunnen veranderen en jou niets meer zou belemmeren, zowel persoonlijk als professioneel?

Wat is het jou dan waard om weer met een glimlach wakker te worden, jouw bed uit te springen, van jouw omgeving te genieten en tegelijkertijd ook nog eens een droombaan te hebben waar je misschien al wel jaren van droomt?

Hoe zou jouw dag eruit zien als jij er de rust in zou kunnen brengen, zodat jij iedere dag voldaan de dag afsluit en jij optimaal van de avond geniet samen met je partner, je gezin, je familie of je vrienden. Nooit meer uitgeblust op de bank. Hoe voelt dat?

hoe doe je dat?

Volg de training en ervaar:

 • Hoe jij de rust brengt in jouw dag
 • Hoe jij de dingen doet die jijzelf leuk en belangrijk vind
 • Hoe jij jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelt
 • Hoe jij jouw plannen smeedt voor de toekomst
 • Hoe jij stappen zet om jouw doel ook daadwerkelijk te behalen
 • Hoe jij weer sprankelt van de energie

Stel je voor dat...

 • Jij jouw balans weer terug vind in jouw persoonlijke en professionele leven.
 • Jij weer optimaal kan genieten van de kleine dingen.
 • Jij er weer kunt zijn voor jouw relatie, gezin, familie en vrienden?
 • Jij de dingen doet waar jij blij van wordt, zowel persoonlijk als professioneel.
 • Jij sprankelt van de energie, ook aan het einde van dag.
 • Jij het niet alleen hoeft doen. Je altijd een coach naast je hebt staan die jou feedback geeft als jij het daadwerkelijk nodig hebt.


Ilse schoemaker
Gecertificeerd Coach

wie ben ik?

Ik ben Ilse Schoemaker, trainer, gecertificeerd coach in verandermanagement, waarbij jouw mindset positief wordt omgezet in een nieuwe en jij weer gaat stromen van de energie, persoonlijk en professioneel. 

En niet alleen jij gaat weer sprankelen van de energie. Dit merken ook jouw werknemers en jouw directe omgeving. Gaaf toch!

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige met betrekking tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wil jij daar meer over weten? Lees dan hieronder verder.

Leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik vertel je graag meer zodat je meer weet over mijn visie en wat ik voor je kan betekenen.

FAMILIEBEDRIJVEN

Familiebedrijven zijn altijd een rode draad in mijn leven geweest. Ik ben in een ondernemersgezin opgegroeid en ik heb ook altijd (onbewust) bij familiebedrijven gewerkt. 

ZORG

Naast familiebedrijven ligt mijn hart ook in de zorg. Met veel plezier zet ik me nog steeds in om cliënten binnen de GGZ weer kleine stapjes verder in de maatschappij te laten zetten. Met de juiste ondersteuning, begeleiding, positieve feedback en een gezonde dosis geduld worden stappen ook daadwerkelijk vooruit gezet. En dat is ook iets wat ik ook volledig herken in mijzelf (lees ook: Wie ben ik)

WAT HEBBEN FAMILIEBEDRIJVEN EN ZORGINSTELLINGEN GEMEEN

Dat is misschien wel veel meer dan jij zou verwachten. 😉 

 • De betrokkenheid bij familiebedrijven en zorginstellingen is hoog te noemen. 
 • De complexiteit binnen een familiebedrijf en een zorginstelling is over algemeen ingewikkeld.
 • Verandertrajecten binnen familiebedrijven en zorginstellingen zijn daarom over het algemeen ook expertisetrajecten te noemen. 
MIJN EXPERTISE
 

Mijn expertise zit erin om iedere verandering binnen ieder familiebedrijf of zorginstelling tot een succes af te ronden. Hierin heb ik veel ervaring in het verbinden van je team aan je eigen doelstellingen en zet ik de mensen daadwerkelijk weer terug in hun eigen kracht. Samen met jou en jouw team zorg ik voor een nieuwe mindset en een nieuw resultaat

WAAR LIGT MIJN ERVARING?

In de afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt voor diverse merken en branches. Ik heb gewerkt voor bijvoorbeeld het hoofdkussenmerk Silvana en Silvana Support, maar ook voor het wasmiddel Klok. Daarnaast heb ik private labels in de markt gezet en heb ik vele kleinere bedrijven geholpen hun product of dienst te vermarktenMijn expertise ligt in business-to-business, maar zeker ook in de business-to-consumer. Bovendien heb ik veel ervaring in het verbinden van je team aan je eigen doelstellingen en zet ik de mensen daadwerkelijk weer terug in hun eigen kracht. 

Met andere woorden: ik weet als geen ander de energie weer te laten stromen door jou, jouw team en jouw bedrijf. En als deze koppelingen allemaal zijn gelegd haal jij winst uit jouw onderneming en ga jij zelf persoonlijk en zeker ook professioneel groeien. 

DAARNAAST BEN IK OOK ERVARINGSDESKUNDIGE. HOEZO?

Ik heb ook in jouw schoenen gestaan. Ik heb dezelfde schoenen aan gehad die jij nu ook aan hebt. Ik wilde ook de stappen zetten die jij nu ook wil gaan zetten, zowel persoonlijk als professioneel. Dus waarom zou jij het wiel opnieuw uit willen vinden, als deze al lang bestaat?

GECERTIFICEERD COACH

Om jou persoonlijk en professioneel goed te kunnen coachen ben ik Geregistreerd Coach bij St!r (onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders en coaches), Geregistreerd Coach bij NOBCO (Nederlandse orde voor beroepscoaches) en ben ik aangesloten bij de EMCC NL (European Mentoring & Coaching Council Nederland).

Ik ben er voor jou!

Ik ben expert op het gebied van: 

 • Verandertrajecten binnen familiebedrijven en in de zorg.
 • (Strategische) snelle verbindingen leggen
 • Persoonlijke Ontwikkeling
 • Marketing & Sales
 • Business-to-Business
 • Business-to-Consumer

wat is mijn missie?

Mijn missie is dat wij samen de weg gaan vinden die jou doet sprankelen van de energie.

hoe krijg jij jouw energie terug?

Wij mixen de ingrediënten en elementen die thuis horen in jouw toekomstperspectief tot een fantastisch recept. 

 • RUST, omdat rust ervoor zorgt dat je weer kunt nadenken en nieuwe stappen kunt zetten. 
 • PLEZIER mag niet ontbreken, omdat je groeit door de dingen te doen waar jezelf blij en enthousiast van wordt. 
 • JOUW TOEKOMSTPERSPECTIEF is een belangrijk onderdeel in het groeiproces, omdat de kracht van jouzelf in jou zit! 
 • NIEUWE MINDSET zodat jouw persoonlijk en professionele succes draait op een goede en gezonde balans tussen werk en privé. 
 • WE COMBINEREN KENNIS, omdat jouw eigen kennis in combinatie met mijn expertise de beste resultaten oplevert!
 • JE ONTVANGT TRAINING, COACHING EN ONDERSTEUNING, omdat jij met mijn hulp iedere stap zet die uiteindelijk nodig is om jou doel te bereiken. 

EN DIT RECEPT BRENGT JOUW ENERGIE WEER TERUG!

Dit is een leuke vraag die mij regelmatig wordt gesteld. Met mijn 20 jaar ervaring in de Marketing en Sales had ik jou graag verteld dat ik jouw marketing- en communicatieplannen zal schrijven en ik jou oogverblindende resultaten zal garanderen.

Ik weet ook zeker dat jij ontzettend enthousiast over de geschreven plannen zou zijn, maar ik weet ook dat jij niet de beste resultaten gaat realiseren. 

‘HET BESTE RESULTAAT BEHAAL JIJ ALS JIJ JOUW PLAN ZELF SCHRIJFT.’

WAAROM?
Het wordt jouw plan, jouw plan gaat leven, jij staat achter het plan, jij zet alle stappen die nodig zijn om jouw resultaat te bereiken. En daardoor zal jouw plan ook slagen! Dit zou ik met mijn plan nooit kunnen realiseren, hoe buitengewoon deze ook zou zijn. Nu hoor ik jou al denken: leuk idee, maar daar heb ik toch helemaal geen tijd voor. Bovendien heb ik daar niet voldoende expertise voor in huis.

TRAINING
Om jouw plannen, zowel persoonlijk als professioneel ook daadwerkelijk te realiseren heb ik een training ontwikkeld. Hierin realiseer jij stap voor stap jouw plannen en zul jij zien dat jij groeit. Bovendien leg jij de basis waarop je ook in de toekomst weer terug kunt vallen, want een bedrijf is tenslotte altijd in beweging. 

INDIVIDUELE BEGELEIDING
En dat doe je niet alleen. Als trainer, begeleider en coach sta ik naast jou. Ik ondersteun jou in dit volledige proces en ik zorg ervoor dat jij jouw resultaat gaat behalen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat commercieel succes ontstaat uit een natuurlijk proces met wederzijds vertrouwen. Samen bouwen we bruggen en brengen wij verkopen naar ongekende hoogtes. 

BEN JE AL AARDIG OP WEG?
Maar denk jij: ‘Ik ben al aardig op weg. Ik heb niet meer de volledige training nodig? Zoek je alleen een sparringpartner of een teamcoach om de boel weer op de rit te zetten? Ook dan kun je ook bij mij terecht. 

Heb je vragen of speciale verzoeken. Neem gerust contact met mij op. Je bent van harte welkom.

Wat anderen vertellen over...

Ik liep nogal eens vast in mijn eigen denkwijzen en structuren tijdens de dag. Dit belemmerde mij in mijn dagelijkse leven.

Ilse hielp mij rust en overzicht te brengen in mijn dag. Iets waar ik nu nog steeds heel veel profijt van heb.
Thijs
YES, Gelukt!
Ik kwam waar ik wilde zijn.

Ik stond voor een splitsing in mijn leven. Het was erop of eronder. Door Ilse's vragen kwam ik met vallen en opstaan weer waar ik wilde zijn! Ilse Bedankt!
Maurice

Wat zijn de grootste voordelen voor jou?

 • Je ervaart balans en rust in jouw leven, omdat jij jouw agenda weet te beheren en te beheersen
 • Je verspilt geen tijd meer, omdat je doelgericht verder ontplooit
 • Je bespaart jezelf bakken met frustratie en uitstelgedrag, omdat ik jouw over de drempel help
 • Je straalt vol zelfvertrouwen, omdat jezelf de basis legt voor jouw succes persoonlijk en professioneel
 • Je bruist van de energie

Overzicht training

0-meting

De coaching start met de bepaling van het 0 punt. Hoe sta jij nu in het leven. En wat zijn de belangrijkste punten waar je direct aandacht aan wil besteden.

geen grenzen

Je stapt buiten je comfortzone. Je gaat voor jezelf bedenken wat je heel graag zou willen. Waar word je blij van? Wat wil je graag bereiken? Waar wil je naar toe groeien?

circle of life

We maken een tussenstap door te ervaren wat deze stap voor jou zou betekenen? En je scherpt deze naar wens aan, zodat jouw doel nog mooier en toereikender wordt.

aan de slag

En dat is het tijd om te werken aan jouw dromen. Welk onderwerp heeft de meeste aandacht nodig. Of welk onderwerp is het snelst te realiseren? Je werkt ieder onderwerp apart af. Dan behaal jij jouw doel!

Je voelt je fitter

Je kiest tussen de onderwerpen: relatie/gezin, vriendschappen, carriëre, financiën of tijd voor jezelf. Jouw gezondheid speelt hierin automatisch een rol. Tijdens deze ontwikkeling voel je je steeds fitter en energieker.

individuele coaching

Om jouw doel te behalen coach, train en ondersteun ik jou tussentijds en op vaste momenten, zodat jij over iedere drempel kan stappen en jouw doelen ook daadwerkelijk gaat behalen!

succes begint bij jezelf!

Ilse Schoemaker

Begeleiding waarmee je verder komt

waarom een online training?

Het gemak dient de mens. Je kunt aan de slag wanneer jij dat wilt. Of het nu overdag, in de avond of in de nacht is, jij kunt altijd verder. Op ieder moment van de dag en in het tempo dat jij prettig vindt.

Jij ontvangt 1-op-1 coaching. Waarom?

Jouw toekomstperspectief is maatwerk. Dat betreft ook specifieke vragen, doelgerichte coaching, begeleiding en ondersteuning op de momenten dat het jou uitkomt. Je kunt me eenvoudig bereiken per mail, maar ook per telefoon of per skype. Uiteraard is 1-op-1 coaching op locatie ook mogelijk.

Waarom werken in kleinere stappen?

Door te blijven leren, te implementeren en toe te passen verander je langzaam aan je oude gewoonte in een nieuwe gewoonte. Systematisch en stap voor stap leid ik jou naar de plaats waar jij wil zijn. Geen overdosis aan informatie, maar een doelgericht, gestructueerd plan. 

waarom geen tijdsdruk?

Tijd en daarbij ook rust is een belangrijke factor om jouw doel te behalen. Op deze training zit daarom geen tijdsdruk. Jij neemt volledig de tijd die jij nodig hebt om jouw resultaten te halen.

Waarom is de training voorzien van video's?

De training wordt ondersteund met video’s, zodat jij op jouw geschikte tijdstip alle stappen rustig kunt bekijken, beluisteren, terug kunt spoelen en terug kunt lezen. De beelden spreken voor zich. Alle stappen worden uitgelegd en daarnaast volledig ondersteunt met een werkblad, zodat jij direct jouw basis voor de toekomst kunt leggen.

“de online training bracht mij op de juiste weg. De coaching en begeleiding van ilse zorgden ervoor dat ik hoefde het niet alleen te doen. zij hielp mij iedere stap te zetten.”

Sandra

vind jouw energie terug

realiseer jouw top dag en maak jouw dromen waar!

Je doet het niet alleen, ik sta altijd standby

Alle voordelen op een rijtje:

 • Je ervaart balans en rust in jouw leven, omdat jij jouw agenda weet te beheren en te beheersen. Je staat persoonlijk en professioneel in evenwicht.​ En je weet jezelf ook in evenwicht te houden.
 • Je verspilt geen tijd meer, omdat jij jezelf doelgericht verder ontplooit
 • Je bespaart jezelf bakken met frustratie en uitstelgedrag, omdat ik jou over iedere drempel help
 • Je straalt vol zelfvertrouwen, omdat jezelf de basis legt voor jouw persoonlijke en professionele succes
 • Je zet iedere stap om jouw doel te bereiken
 • Je behaalt jouw doel en je bruist van de energie

vind jouw energie weer terug

realiseer jouw topdag EN MAAK JOUW DROMEN WAAR!

START GROEI PAKKET

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
247
exclusief btw
Maandelijks
 • Je brengt rust in je dagelijkse leven.
 • Je weet optimaal te genieten van jouw omgeving.Je doet leuke dingen. Je bent er voor jouw gezin, jouw familie, jouw vrienden.
 • Je zet jezelf aan het roer. Je weet wat je wil en wat je wil bereiken
 • Je bent niet meer te stoppen. Je stroomt van de energie.
 • Je ontvangt onbeperkt
  1-op-1 coaching ONLINE (per skype of telefoon) of op afspraak op locatie

  De coaching wordt ondersteund met een ONLINE trainng en digitale werkbladen.
 • JE BEPAALT ZELF HET TEMPO EN DE PRIJS.
slimme keuze

vip TRAINING

PERSOONLIJKE ontwikkeling
1490
exclusief btw
Jaarlijks
 • Je brengt rust in je dagelijkse leven.
 • Je weet optimaal te genieten van jouw omgeving.Je doet leuke dingen. Je bent er voor jouw gezin, jouw familie, jouw vrienden.
 • Je zet jezelf aan het roer. Je weet wat je wil en wat je wil bereiken
 • Je bent niet meer te stoppen. Je stroomt van de energie.
 • Je ontvangt onbeperkt
  1-op-1 coaching ONLINE (per skype of telefoon) of op afspraak op locatie

  De coaching wordt ondersteund met een ONLINE trainng en digitale werkbladen.
 • JE WORDT HET HELE JAAR DOOR INTENSIEF BEGELEID, OOK ALS DE TRAINING AL VOORBIJ IS.
exclusief

Deze coaching en begeleiding kan geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

Exclusieve bonussen

Gratis training 'ontdek jezelf!'

Vind je waarden, kwaliteiten, leg de verbinding, groei en ontdek!

 • Je weet waarvoor je staat!
 • Je kent jouw kernkwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën.
 • Je ontdekt je eigen persoonlijk profiel.
 • Je ziet de verbindingen en je GROEIT!

Gratis tips 'focus'

Ga op zoek en focus op wat voor jou belangrijk is.

WAAR GA IK ME DAN OP FOCUSSEN…..

 • Je persoonlijke en professionele leven neem je onder de loep!
 • Je bedenkt voor jezelf wat jij belangrijk vindt in jouw leven.
 • Je bedenkt voor jezelf waar jij jouw aandacht aan willen besteden.
 • Je weet wat jij wil realiseren en je start direct!

leer omdenken

Omdenken is denken in mogelijkheden. Het is een manier van denken waarbij je je negatieve gedachte omzet naar een positieve mindset.

 • Je transformeert je problemen in mogelijkheden
 • Je versterkt je gedachte
 • Je maakt van jouw positieve gedachte wilskracht
 • Je weet jouw negatieve gedachte om te zetten in een positieve

Veelgestelde vragen

Vind jouw energie weer terug. Start met de training en ik maak een afspraak met jou om persoonlijk kennis met je te maken. Heb je nog vragen? Stel ze me gerust. Je kunt me bereiken op email: info@ilseschoemaker.nl of bel of app me op: 06-23790304

De training start met een 1-op-1 training over het aanpassen van jouw agenda, zodat jij wel tijd krijgt om vol aandacht te kunnen starten aan deze training. Groeien heeft namelijk rust en tijd nodig. En het is daarom ook heel belangrijk dat je deze tijd zowel persoonlijk als professioneel neemt. 😉

Na het volgen van deze training weet jij wat je wil en weet je ook wat er nodig is om jouw doel te behalen. Mochten er hele specifieke vragen komen waarvoor meer tijd noodzakelijk is dan zal dit van tevoren worden aangegeven.

Ben je daarna klaar?

Na de training weet jij wel wat je moet doen en hoe je dat moet doen. Natuurlijk kom je onderweg weer onverwachte dingen tegen, maar jij weet je hier nu wel direct op in te springen. Is er dan nog hulp nodig? In principe niet. Mocht er meer hulp nodig zijn dan sta ik natuurlijk altijd voor je klaar. 😉

De training duurt ca. 4 tot 6 maanden. Dan ben jij ook over alle drempels gestapt en dan heb jij alle stappen gezet. Jij voelt je weer energiek, je doet de dingen die je leuk vindt en je kijkt weer optimistisch de wereld in zowel persoonlijk als professioneel.  

Ja, na iedere module en voor iedere nieuwe afspraak krijg je huiswerk. Alleen dan maak jij je de nieuwe gewoonte eigen.

De reden is dat de taak een veel omvattend vraagstuk is, waarbij je soms dingen moet opzoeken, terugzoeken of na moet denken. Het beste werkt het om dit in alle rust te doen. Je wordt niet afgeleid en je ziet direct waar jouw mogelijkheden liggen. Heb je vragen? Dan kun je altijd bij mij terecht. Je staat er nooit alleen voor.

Het tempo is afhankelijk per persoon. Het is wel belangrijk dat je hier echt aandacht aan besteedt, omdat je hier uiteindelijk ook de vruchten van gaat plukken. Zonder voorbereiding, geen resultaat. Tip: plan je voorbereidingstijd achter elkaar. Dan zit je lekker in je flow, werk je sneller de opdrachten af en zie je veel beter en sneller je eigen strategieën liggen die jou verder zullen helpen naar jouw uiteindelijke doel. Tijdsindicatie:  4 tot 8 uur voorbereidingstijd per bijeenkomst.

Ja, graag ontvang ik jouw huiswerk uiterlijk 2 dagen voor onze gemaakte afspraak. Waarom? Dan kan ik mij alvast verdiepen in jouw case en eventuele handreikingen van tevoren of tijdens de coachingssessie aan jou aanbieden.

Jazeker, tijdens de training kun je naast de vaste afspraken die we maken altijd persoonlijk vragen stellen over de inhoud van de training. Ik help jou graag over een eventuele drempel heen.

IlseSchoemaker.nl eet koekies

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.

Privacy policy | Sluit banner
Instellingen